Via de link onderaan dit bericht kan een excelbestand met het basisschema van de trainingen voor seizoen 2016-2017 worden gedownload. Het betreft versie 1.5 (27/08).

Houd er rekening mee dat er nog altijd wijzigingen kunnen plaatsvinden. Het schema wordt nog ingevoerd in LISA, waarna het in de hockey-app verschijnt.
Inplannen van Bardiensten Seizoen 2016 / 2017
Zoals gemeld in de vooraankondiging die jullie eerder deze week hebben ontvangen, is de Bar-planningslijst nu opengezet zodat ieder gezin van een jeugdlid (A t/m F jeugd) zich weer kan gaan inplannen voor het draaien van de verplichte bardienst voor dit seizoen. Dit mogen ook
Ook dit jaar was de ABN AMRO Prepweek weer een groot succes.
Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben de kids zich weer uitstekend vermaakt op de prepweek.
Keepers van de jeugdteams (D t/m A) en van de seniorenteams die hun tas nog moeten ophalen en keepers die nog aanvullende materialen nodig hebben (riempjes etc.) kunnen dit deze week doen op:

Dinsdag 23 aug vanaf 17.00 uur tor 18.00 uur
Woensdag 24 vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur
Ben jij de 3 vs. 3 kampioen van Nederland?

Op zondag 4 september worden op de velden van HC Rotterdam om de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup gespeeld. Zit je in de D of C en wil je met twee vrienden / vriendinnen het beste team van Nederland worden? Schrijf je dan nu in via:
Per direct zoekt de Jongste Jeugd een lijn coordinator voor de benjamins.
Heb je affiniteit met hockey, een zoon of dochter die in deze lichting start en hou je van regelen en organiseren dan kan je een omschrijving van deze vrijwilligers functie opvragen via de email bij Ingeborg van der Maas email: ingeborgmichel@planet.nl
Handige links


Vandaag jarig
Patrick Rodijk
Veronique da Silva Solis
Annemijn van Zutphen
Fotoalbums
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
Gehele clubcompetitie