Speciaal voor jongens en meisje met de D-leeftijd organiseren ABN AMRO en ik de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup. De ruimtes zijn klein, het spel is technisch en er zijn geen keepers. Een spectaculair veldhockeytoernooi dus waarbij jij met twee vrienden / vriendinnen de strijd aan gaat met andere teams uit de regio! Als je in jouw regio bij de winnaars
Pijnvrije spits en mentaal sterke cornervrouw blijven scoren voor Huizen Twee speelsters van koploper Huizen voeren de topscorerslijst van de Overgangsklasse Dames aan: spits Amber Folmer en verdediger en strafcornerspecialist Gitte Michels legden er beiden al elf in dit seizoen. Het is loon naar hard werken voor het duo. Folmer
Wil je lid worden bij de Huizer Hockey Club dan kan je je hiervoor per direct aanmelden, wij hebben geen wachtlijst bij de Jongste Jeugd, Junioren en Senioren!
Dames en Heren, 
Be prepared… De ALLERMOOISTE DAG staat voor u op het programma 9 april!! Deze Super Sunday gaan namelijk Heren- en Dames 1 alles uit de kast trekken in twee top duels en krijgt u de kans om ze te zien schitteren onder het genot van een heerlijke borrel in het zonnetje!
Save the date: 17 April Paasontbijt
Ook dit jaar organiseren we voor de D-jeugd, de E8, E6 en alle Fjes op 2e Paasdag het bekende gezellige Paasontbijt, na het ontbijten kan je het veld op om een wedstrijd te spelen.
Tijd: van 10.00 uur tot 12.00 uur
De officiële uitnodiging met meer informatie volgt.
 

De nieuwe Stikstof Nieuwsflits is weer uit! In deze editie praten je weer bij over alle ontwikkelingen in, op of rondom de club. Niet in je inbox gekregen? Lees hem dan hier ( link ).
Op maandag 27 maart om 20:00 wordt  in het clubhuis van HHC een ALV worden gehouden waarin een aantal besluiten zullen moeten worden genomen die ons richting zal moeten geven voor het volgende seizoen.
Per direct zijn we op zoek naar een penningmeester De huidige penningmeester (Jankees Corts) vervuld op ad interim basis ook de rol van voorzitter. Het bestuur is dan ook op zoek naar voorzitter dan wel een penningmeester. 
Functieprofiel Penningmeester
Binnen het bestuur is de rol Bestuurslid Evenementen en Toernooien vacant. 
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met Eddy Klercq of een van de andere bestuursleden.
Functieprofiel Bestuurslid Evenementen en Toernooien
Per direct zijn we op zoek naar een voorzitter. De huidige penningmeester (Jankees Corts) vervuld op ad interim basis ook de rol van voorzitter. Het bestuur is dan ook op zoek naar voorzitter dan wel een penningmeester.
Functieprofiel Voorzitter
Onze vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Zoals onlangs op de Buitengewone ALV van 6 maart werd gepresenteerd zijn we nog naarstig op zoek naar vrijwilligers. De invulling van de vrijwilligersfuncties op de korte termijn is mede bepalend voor de alternatieven die in de komende ALV van 27 maart gepresenteerd zullen worden. Vrijwilligers
Binnenkort start weer de Hockeyschool. Dus geef je kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar op! Graag willen we jullie ook vragen bijgevoegde flyer te downloaden en door te sturen naar potentiële leden. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp bij het werven van nieuwe leden!!
Blessure-inloop spreekuur Fysiotherapeut
Het veldhockey seizoen begint weer, dus vanaf 24 februari weer elke woensdag van 17:00 uur t/m 18:00 uur is er een blessure-inloopspreekuur op de club en kunnen alle leden van Huizer HC gratis gebruik maken van de kennis en expertise van sportfysiotherapeut Tom Olderaan voor advies en vragen
Handige links


Vandaag jarig
Renske van Essen
Laurens Looijschelder
Tess Read
Fotoalbums
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
1 MA4 4,857 68 14 57
2 JB3 4,231 55 13 58
3 DVB 4,000 44 11 31
4 JD3 3,917 47 12 41
5 JC1 3,857 54 14 51
Gehele clubcompetitie