De teamindeling voor junioren en jongste jeugd is definitief afgerond en bijgewerkt in de ledenadministratie. In LISA of de Huizer Hockey app kun je zien wie je teamgenoten volgend seizoen zijn. Alle ingekomen mails en verzoeken zijn afgehandeld. Er worden geen aanpassingen meer gemaakt.

Een fijne vakantie toegewenst!
HEREN 1 en DAMES 1 ABN AMRO PREPWEEK 2016
 
Ook dit jaar organiseren wij weer de ABN AMRO Prepweek.
 
Met natuurlijk weer veel oefeningen en onderlinge partijtjes bereiden we jou ook dit jaar ook weer voor op een goed begin van het hockeyseizoen.
 
Een aantal weken geleden hebben we via deze site de startdata van de trainingen voor het komende seizoen (2016 - 2017) voor de diverse jeugdteams gecommuniceerd. We hadden daarin aangegeven nog niet helemaal zeker te zijn van de startdata van de voorcompetities. Inmiddels hebben we de definitieve startdata via de bond ontvangen en deze laten enige
Ben jij de 3 vs. 3 kampioen van Nederland?

Op zondag 4 september worden op de velden van HC Rotterdam om de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup gespeeld. Zit je in de D of C en wil je met twee vrienden / vriendinnen het beste team van Nederland worden? Schrijf je dan nu in via:
SportWays Kids dagkamp op Huizer Hockey Club
SportWays Kids is een mini hockeykamp voor kinderen van 6 t/m 9 jaar .
’s Ochtends krijgen de deelnemers op hun eigen niveau hockeytraining en ’s middags spelen ze een spannend toernooi. Daarnaast komt er tijdens het kamp een Clinic King langs om een speciale clinic te geven.
Handige links


Vandaag jarig
Luna van Loon
Olivier van Minnen
Tico Nagelkerke
Brenda van Schaijk
Fotoalbums
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
Gehele clubcompetitie