Update corona maatregelen vanaf 13 november 18:00 uur!

Nieuws&Mededelingen 13 November

Nieuws afbeelding

De nieuwe coronamaatregelen van het kabinet hebben tot gevolg dat de resterende veldhockeywedstrijden tot de winterstop wel mogen doorgaan, maar zonder publiek. De maatregelen gelden voor alle teams, van de Jongste Jeugd tot en met de Hoofdklasse. Ook op trainingsavonden zijn bezoekers op de sportparken niet toegestaan tot in ieder geval 3 december.

https://www.knhb.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-treffen-hockeysport

Het nieuwe coronaregime gaat zaterdag 13 november om 18.00 uur in.

Voor het bezoeken van het sportpark geldt vanaf zaterdag 18.00 uur een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn. Denk hierbij aan coaches, scheidsrechters, rijouders en verenigingsfunctionarissen, stelt de KNHB. Volgens de hockeybond geldt de 1,5 meter voor alle aanwezigen. ‘Ook langs de lijn, tijdens de line ups, in de dug-outs of tijdens een bespreking op het veld.

Het horecadeel van de clubhuizen kan open blijven tot 20.00 uur. Wel moet iedereen van achttien jaar en ouder een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen, voordat het club huis, het terras en andere gebouwen op het sportcomplex betreden mogen worden, inclusief de kleedkamers en toiletten