LIDEWIJ WELTEN TRAINT MO12-1

Junioren 10 September

Nieuws afbeelding Na een heerlijke zomervakantie is MO12-1 maandag 21 augustus begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met in het begin nog een beetje spierpijn, nam de fitheid alweer snel toe. Oefenwedstrijden om te wennen aan het spel op een heel veld en gezellig lunchen op de club om elkaar beter te leren kennen. En het werkt, want er staat nu een geweldig leuke en gedreven groep meiden met de neuzen dezelfde kant op. Voor de wedstrijd samen hossen op de "teamsong" Oya Lélé om super scherp aan de wedstrijd te beginnen.


Hoogtepunt in deze voorbereiding was de enerverende training op vrijdag 1 september, die werd gegeven door niemand minder dan Lidewij Welten, Nederlands hockeyinternational (247 caps). De meiden hebben aandachtig geluisterd naar de tips en aanwijzingen van Lidewij, die 3 Olympische en 3 wereldtitels op haar palmares heeft staan. Na afloop was er een persoonlijk fotomoment en kreeg iedereen een handtekening op een hockeybal, shirt stick etc.

Nadat de meiden Lidewij hadden uitgezwaaid, zijn we het bos ingetrokken om elkaar te lijf te gaan tijdens een potje lasergamen. Na een uur rennen door de struiken en tussen de bomen werd de eindscore opgemaakt: iedereen had ongeveer evenveel muggenbulten...

Tot slot gezellig pizza eten in Restaurant Laguna in het Nautisch kwartier, met aansluitend de ouderborrel. Kortom een super dag voor de meiden om het nieuwe hockeyseizoen te beginnen.


Speciale dank aan:
Crowe Foederer
Fletcher Hotels
Pasta-Pizza Restaurant Laguna

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws