Inplannen van Bardiensten Seizoen 2021 - 2022

Nieuws&Mededelingen 18 Augustus

Nieuws afbeelding

Het Clubhuis is weer open!!

We gaan van start met een mooi hockey seizoen en een nieuwe, veel ruimere bar in ons clubhuis!

Helaas hebben we vorig seizoen maar weinig op de club mogen zijn maar in de tussentijd is er hard gewerkt aan het bouwen van de nieuwe bar en installatie van nieuwe koffiezetapparaten voor een nog lekkerdere kop koffie of cappuccino.

We gaan daarom full swing aan de slag om bar weer het gezellige middelpunt van de club te laten zijn en daar hebben we, net als in de voorgaande jaren, jullie hulp weer hard bij nodig achter de bar en in de keuken.

De Bardienstplanning lijst is nu opengezet zodat ieder gezin (vanaf 1ejaars F jeugd)/ lid zich weer kan gaan inplannen voor de verplichte bardienst. Een bardienst bestaat uit barmedewerker, keukendienst, wedstrijdtafel en koffiekar. Afhankelijk van de behoefte op een dag zijn één of meerdere van deze diensten terug te vinden in de planning.

 

De eerste bardiensten beginnen op zaterdag 28 augustus i.v.m. het GJK.

 

Net zoals afgelopen seizoenen zullen er 2 bardiensten per seizoen per gezin gedaan moeten worden. Dit betreft dus gezinnen vanaf 1ejaars F-jes (Benjamini’s) t/m senioren.

Deze verplichting geldt ongeacht wat er door ouders/ leden eventueel al gedaan wordt voor de club (Bijv. bestuurstaken, trainers, coaches, commissieleden en al die andere vrijwilligers die al verschillende taken uitvoeren.)

 

Het systeem is nu open tot 19 september.

 

Na 19 september kijken we of alle bardiensten tot aan de winterstop/ start zaalperiode ingevuld zijn. Als er nog bardiensten open staan dan zullen die door ons worden ingevuld met ouders die zich nog niet hadden ingepland. Dit gebeurt op willekeurige basis, afhankelijk van de behoefte.

Voor nu gaat het dus alleen om de bardiensten tot de winterstop/ zaalperiode.

De planning voor de 2helft van het seizoen, na de winterperiode, zal in februari opengaan. Daarover volgt nog bericht en kunnen diegene die tot dat moment nog geen bardienst hadden gedaan zich alsnog inplannen voor de nog openstaande bardiensten.

 

Hoe een bardienst in te plannen:

 

BelangrijkDe bardienst moet ingepland worden op het lidnummer! Voor jeugdleden mag het ook op het lidnummer van een ouder maar dan is het noodzakelijk dat deze ouder op hetzelfde adres woont van het jeugdlid.

 

Het handigst is om je in te plannen via de Huizer HC App. Via de menuoptie "Meer"(drie horizontale puntjes onderaan rechts) kun je "Plan uw dienst" kiezen. Daar vind je het complete overzicht en per datum hoeveel plaatsen er nog open zijn...

 

Voor het inschrijven van een bardienst via de website moet je eerst op "Mijn HuizerHCinloggen.

 

Om binnen "Diensten" (na inloggen) de totale in-plannings periode te zien is het van belang om een start- en einddatum (bijv. 15 december 2021) in te vullen en klik dan op "Pas filters toe". Je ziet dan de totale periode vanaf de ingevoerde start datum tot 15 december 2021.

 

Meer informatie over bardiensten, wat het inhoudt en Vraag en Antwoord vind je op de website via deze link:http://huizerhc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=huizerhc_clubdiensten)

 

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en alvast veel plezier tijdens je bardienst!

 

Met sportieve groet,

 

de Barplanningscommissie en Horeca team