In memoriam Cos Vrins senior

Woensdag bereikte ons het droeve bericht dat in de nacht van dinsdag op woensdag Cos Vrins senior is overleden op 85-jarige leeftijd.

Cos sr. was in 1970 mede-oprichter van de Huizer Hockey Club, oud-speler van Heren Veteranen A, is jaren voorzitter geweest, was erelid, clubscheidsrechter en tot voor kort nog zeer betrokken bij de club door zijn zoon Frans die speelt in HVL2.

Cos sr. was altijd geïnteresseerd in mensen van de club, niet alleen mensen uit de teams van zijn zoons maar iedereen die een steentje bijdroeg aan "zijn” club. Vele jaren floot hij met heel veel plezier en discipline diverse teams nadat hij het voorzitterschap had neergelegd. In maart 2014 opende Cos sr. als oprichter van de club het nieuwe gedeelte van het huidige clubhuis.

In Cos sr. gedenken wij een waardig persoon, een clubman in hart en nieren, een fervent hockeyer en een zeer betrokken man, optimistisch en altijd zeer goed gehumeurd.
Wij wensen zijn familie, vrienden en dierbaren heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen.

Cos sr. wordt op maandag 16 juli aanstaande in besloten kring begraven. Aansluitend is er om 15:00 uur een condoleance in het Singer Museum in Laren waarvoor u allen bent uitgenodigd.

 
lees verder naar de website